Povestea Noastra, Sezon 1, Episodul 17, din 31 Ianuarie 2019 Online

Urmareste acum serialul turcesc Povestea Noastra, Sezonul 1, Episodul 16 din data de 31 Ianuarie 2019, partea completa online.„Povestea noastră”

Kanal D difuzează un nou serial turcesc din 1 ianuarie, Povestea Noastra.

Anul 2019 va incepe, la Kanal D, cu serialul turcesc ‘Povestea noastra’, cu paginile extraordinare din viata unei familii greu incercate, in care iubirea isi face loc parca pentru a compensa loviturile unui destin ce pare potrivnic. Din 1 ianuarie, de la ora 20:00, fanii serialelor turcesti vor deschide primele file de istoria intensa a acestei familii cu sase copii, care se lupta sa supravietuiasca intr-unul dintre cartierele cele mai sarace ale Istanbulului. Productia „Povestea noastra‘ va fi difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 20:00.

Multi dintre telespectatori se vor regasi in situatiile comune sau mai putin obisnuite cu care se confrunta protagonistii si vor avea bucuria sa o reintalneasca pe Hazal Kaya („Feriha” si „Iubire ascunsa”) interpretand-o pe Filiz, persponajul central feminin, o tanara ambitioasa care devine ca o adevarata mama pentru fratiorii mai mici.

Urmareste mai jos serialul turcesc Povestea Noastra, sezonul 1, episodul 16 din data de 31 Ianuarie 2019 partea completa online.

(Apasa PLAY asteapta 5 secunde, apoi apasa GET LINK si vei fi trimis catre video complet)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*